11 Mar 2012

Nesto kao "Facebook User Guide"

 E,ajmo ovako... 
     Lekcija broj 1: Facebook nije ispovedaonica niti bilo sta slicno tome! Apsolutno nas ne zanima kada, kako sa kim i zasto ispunjavate svoje emotivne i fizioloske potrebe! 

     Lekcija broj 2: Alapacenje, tracarenje, abrovisanje, ili kako god nazvali taj isti cin se ne vodi putem socijalnih mreza! Svakako intimne stvari, detalje i slike zadrzite samo za sebe!

     Lekcija broj 3: Ne pokusavajte po svaku cenu da budete cool, nekada mozete biti smesni u svoj toj svojoj zelji! Pritom mozete totalno biti nesvesni toga da vam ne uspeva da budete cool, omiljeni, vidjeni i slavni, vec postajete nesto sasvim suprotno! 

     Lekcija broj 4: Svi smo uglavnom negde na istom, zato ne pokusavajte da budete "selebriti" ako to niste, ne pokusavajte da imate "fanove" i "foloverse" ako vas lik i delo to ne zavredjuje !  
       
     Lekcija broj 5: Shvatite da postojimo MI koji iz nekog ugla gledamo, pratimo i snimamo vase smesne greske i moramo na to da kazemo "videla zaba da se kuju konji pa i ona digla nogu" ! E toliko od mene... Znam da se mnogi slazete! Siiii juuuu :*

No comments:

Post a Comment